menubutton
trigger

Bora Bora City festival & RonaH Events organiseren feesten op verschillende locaties in Nederland, zo ook de Bora Bora Christmas Edition.

 

Een speciale editie Bora Bora Christmas Edition voor diegene die met de kerst niet thuis willen blijven zitten, of na het kerst diner nog even lekker uit hun dak willen gaan.

 

Een super feest met een ondeugend tintje met verschillende muziek stylen; club, trance, techno en old school.

 

Line up: Dj Francois, Dj Pedro, Dj JJ & Mike S.

 

Wil jij tijdens kerst lekker losgaan? Kom dan naar Bora Bora Christmas Edition op 25 december in De Heuvel Gallery Tilburg.

 

Het leukste kerstfeest van het jaar!

 

 

Klik hier voor de website.

Wij knallen het jaar 2019 in met de heetste party die je ooit hebt meegemaakt: Toxic fetish NYE Party. Een chique stijlvol en super spannend fetish feest met een overweldigende line up, bubbels & bites dance en play area etc..

 

Dus word je helemaal gek van de vraag wat je met oud & nieuw gaat doen? Verlos jezelf hiervan en kom gewoon bij ons langs! Toxic fetish NYE party staat voor ondeugend, stout en nog veel meer.

 

Waarom moet je er heen?

Trakteer jezelf en je vrienden op een heerlijk avond uit. Het wordt geheid een avond om nooit te vergeten! Met verschillende beats, maar ook met speciaal ingerichte duistere hoekjes die ervoor zorgen dat dit voor jou een onvergetelijke avond en nacht wordt. Toxic staat garant voor een avond vol plezier, spanning en warme herinneringen om mee naar huis te nemen…

 

 

RonaH Events heeft slechts 1 doel voor ogen: jullie een geweldig oud op nieuw feest te bezorgen!

 

Klik hier voor de de website.

 

 

Wij kijken er elke editie ontzettend naar uit om er samen met jullie een geweldig feest van te maken. Ook deze keer pakken we groots uit en worden kosten noch moeite bespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Toxic is hét fetish feest waar niets aan ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed fetish feest zullen aanwezig zijn.

 

Klik hier voor de de website.

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring

©Copyright WD - Ronah-Events 2019. All rights reserved.